Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Danske Bank höjer Unibet till 350 (340), upprepar köp

By   /  November 22, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Danske Bank höjer sin riktkurs på spelbolaget Unibets aktie till 350 kronor, från tidigare 340 kronor. Rekommendationen är fortsatt köp.

Med en ökad marknadsföring och ett ökat utbud av produkterbjudanden och distribution spår man att Unibet under perioden 2014-2015 uppvisar en “god” tvåsiffrig årlig tillväxttakt och accelererande marknadsandelar. Trenden i kassaflödet är stark, balansräkningen ser god ut och Unibet kommer att säkerställa en god utdelning under de kommande åren. Banken bedömer att Unibet har den största marknadsföringsbudgeten efter Svenska Spel.

“Vi förväntar oss att underliggande operationell hävstång kommer att förbättras i takt med att Unibet successivt tar sig ut ur en investeringsfas. Med satsningar inom Unibets IT-plattform, mobilerbjudanden och ‘the Sportbook’ har de lyckats leverera en organisk tillväxt på mer än 20 procent under de senaste 12 månaderna”, skriver Danske Bank.

Aktien handlas den 22 november till 307.50 kronor, vilket ger en uppsida om 14% till Danske Banks riktkurs.

    Print       Email
  • Published: 8 years ago on November 22, 2013
  • By:
  • Last Modified: November 22, 2013 @ 11:05 am
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: