Loading...
You are here:  Home  >  Mr Green  >  Current Article

Insynspersoner storsäljer i Mr Green

By   /  November 14, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Den 14 november meddelar Mr Green i ett pressmeddelande att VD Mikael Pawlo genom bolag sålt 200.000 aktier i bolaget. Försäljningspriset uppskattas till 9 000 000 kronor, dock behäftat med osäkerhet då det inte framgår exakt när transaktionen genomförts. Efter transaktionen äger densamme 1.8m aktier, cirka 5% av kapitalet och rösterna. Även insynspersonen Martin Trollborg, vars pappa är styrelseordförande i Mr Green, har reducerat sitt aktieinnehav med 200.000 aktier och äger därefter direkt och indirekt via bolag  5,3 procent av såväl kapital som röster.

Mr Green släppte sin rapport den 8 november som inte mottogs väl av marknaden. Innan rapporten handlades aktien kring 52 kronor för att sedan falla kraftig i flera dagar efter rapporten. I skrivande stund handlas Mr Green till 38.40, en nedgång med drygt 26% sedan dagen innan rapporten. Huruvida försäljningarna skett på börsen eller utanför börsen framgår inte, men volymen sedan rapporten är inte mer än runt 650 000 aktier fram tills den 14 november.

 

    Print       Email