Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Enskilda upprepar köp i Unibet, ny riktkurs 270 (250)

By   /  October 23, 2013  /  No Comments

    Print       Email

SEB Equity Research upprepar köp av Unibet:

Vi räknar med att den underliggande tillväxttrenden håller i sig i Q3 och ända in i 2014, tack vare bra varumärkesposition på den nordiska och belgiska marknaderna, med marknadsledande sportbetting och mobila erbjudanden som utmärker Unibet från övriga konkurrenter. Aktien erbjuder icke-säsongsmässig vinsttillväxt, med en outnyttjad marknadspotential från Unibets sportspelsplattform Kambi. Värderingen lämnar fortfarande plats för uppsida under ett P/E-tal på 14 på 2014 års vinster.

Läs ett utförligare referat av analysen.

Unibet lämnar rapport den 5 november.

    Print       Email
  • Published: 7 years ago on October 23, 2013
  • By:
  • Last Modified: October 21, 2013 @ 3:19 pm
  • Filed Under: Analyser
  • Tagged With: