Loading...
You are here:  Home  >  Analyser  >  Current Article

Placera.nu tar paus i Net Entertainment

By   /  October 13, 2013  /  No Comments

    Print       Email

I en analys daterad den 9 oktober tar placera.nu paus i Net Entertainment.

Sajten, som rekommenderade köp 6 månader sedan, noterar att aktien stigit 27 procent samtidigt som börsen stigit mer måttliga 6 procent. Placera noterar att mycket positivt händer i företaget och att flertalet samarbetsavtal ingåtts med stora aktörer såsom Ladbroken och William Hill, men att det tar tid innan dessa avtal resulterar i hårda intäkter.

Placera noterar att SME direkt väntar sig en intäktsökning om 18-19% årligen till 2015. Aktien handlas till P/E 31 för 2013 och P/E 22 för nästa år. Placera väljer att avvakta rapporten som kommer den 24 oktober och ser en en kortsiktig risk att siffrorna inte kommer att svara upp mot marknadens förväntningar.

Aktien handlades vid 119,25 vid publiceringstillfället.

Läs hela analysen

 

    Print       Email