Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Skatteverket vidhåller sin uppfattning i omprövningsbeslut mot NE

By   /  September 13, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Som bekant drar inte Skatteverket och Net Entertainment jämnt vad avser beskattningen för 2007-2010, vilket bolaget kommunicerade i början av januari. Skatteverket vill upptaxera Net Entertainment NE AB med 92,1 MSEK, vilket NE bestrider. Skatteverket hävdar att de vinster bolaget gjorde under perioden skall beskattas i Sverige och inte i Malta där Net Entertainment har både verksamhet och spellicens. Skatteverkets beslut var väntat och nu väntar Förvaltningsrätten. Oavsett utgång kommer det ta sin tid innan ärendet är överklagat hela vägen. Beloppet, drygt 92 MSEK, ska jämföras med årsvinsten för 2012 på 133 MSEK och utdelningen om 89 MSEK.

Net Entertainment har inte gjort några reserveringar för eventuella tillkommande skatter.

    Print       Email