Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Net Entertainment tecknar avtal med Ladbrokes

By   /  July 26, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Net Ents insegling in på den brittiska spelmarknaden fortsätter! Idag meddelades att anrika Ladbrokes kommer att lansera Net Ents spel på deras sajter. Precis som med de andra brittiska aktörerna är det frågan om ett förstaskede där ett urval av Net Entertainments spel lanseras.

Net Entertainment har sedan tidigare avtal med Paddy Power, 888, Boyle Sport, Stan James och Skybetting, där den sistnämnda fortfarande inte har lanserat spelen. Net Ent har historiskt haft en mycket liten närvaro på Europas största spelmarknad, något som förändrats senaste tiden med en rad avtal med klassiska brittiska speloperatörer.

Affären med Ladbrokes är något förvånande eftersom Ladbrokes nyligen ingick ett femårigt strategiskt partnerskap med Playtech för Ladbrokes Online, ett samarbete som påminner om det som Playtech tidigare hade med William Hill Online. Som tidigare påpekat ska det bli intressant framgent i vilken omfattning Ladbrokes väljer att använda sig av Net Ents spel kontra exempelvis Playtechs spel.

    Print       Email