Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Ladbrokers släpper svag rapport i London

By   /  April 15, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Börsnoterade Ladbrokes släppte idag sin Q1-rapport tidigare än planerat vilken mottogs negativt på aktiemarknaden. Bolaget guidar att helåret troligtvis landar i den nedre delen av den tidigare prognosen för innevarande år.

Rörelseresultatet minskade med 23% vilket förklaras av svaga resultat inom hästspel samt deras nätspel. Ladbrokes är ju som bekant närvarande både genom fysiska butiker samt online. Ladbrokes meddelade tidigare att man valt Playtech som strategisk partner för deras verksamhet online och kastar därmed ut Microgaming från sin sajt. Playtech hade ett motsvarande stormigt samarbete med William Hill Online som slutade med att William Hill köpte ut Playtech ur samarbetet, en omskriven historia.

Åter till Ladbrokes. Aktien handlas ner drygt 7% under förmiddagshandeln i London.

    Print       Email
  • Published: 8 years ago on April 15, 2013
  • By:
  • Last Modified: April 15, 2013 @ 9:25 am
  • Filed Under: Nyheter
  • Tagged With: