Loading...
You are here:  Home  >  Betsson  >  Current Article

Per Hamberg lämnar styrelsen i Betsson – efter 38 år

By   /  April 9, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Efter otroliga 38 år i styrelsen i Betsson (tidigare Cherry) väljer Per Hamberg att lämna styrelsen i samband med årsstämman för att pensionera sig. Han kommer inte att ersättas enligt kallelsen till årsstämman. Övriga styrelseledamöter kvarstannar i styrelsen. Pontus Lindwall kvarstannar som arbetande ordförande.

Hamberg lämnade Cherrys styrelse förra året och utnämndes till hedersordförande. Hamberg är storägare i Cherry, Betsson och Net Entertainment men sitter nu alltså inte  i någon av styrelserna. Per Hamberg är en av grundarna till Cherry och den mest tongivande personen för den svenska spelmarknaden, ända sedan 60-talet.

Per Hamberg är född 1943. I samband med utnämnandet till hedersordförande i Cherry publicerades en kort intervju med Hamberg.

    Print       Email