Loading...
You are here:  Home  >  Net Entertainment  >  Current Article

Unibet förvärvar andel i Facebookaktuella Bonza Gaming

By   /  March 19, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Den 5 februari tillkännagav Net Entertainment att man genom kunden Bonza Gaming lanserar slots på Facebook. Spelen lanserades under februari. Idag meddelar Unibet att man förvärvat knappt 50% av aktierna i Bonza Gaming, genom att förvärva 100% av Social Gambling som äger aktierna i Bonza Gaming. Efter ett utstående optionsprogram kommer Unibet att kontrollera 45% av aktierna.

Unibet betalar det facila priset om £100 men kommer att ställa upp med en kredit om £2M, varav £500 000 kommer att tas i anspråk direkt efter att affären är genomförd. Säljaren i affären är Sportingbet som är under uppköp av William Hill.

På pappret ser givetvis £100 billigt ut, men det är svårt att värdera en sådan här affär utifrån den knapphändiga information som bolaget kommunicerar.

    Print       Email