Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Unibet kommenterar Kambis utveckling i bokslutet

By   /  February 13, 2013  /  No Comments

    Print       Email

I samband med bokslutet för 2012 kommenterar Unibets VD Kambis utveckling. Tjärnström låter meddela att KAMBI bidrog med knappt £500 000 i spelöverskott för Q4, vilket alltså härrör sig från externa kunder och inte Unibet. Unibet har tidigare varit sparsamma med att kommenterar Kambis utveckling.

Tjärnström säger rakt ut att “det som finns i bokslutet är egentligen PAF”. Kambi har signat flertalet spanska kunder senaste tiden, vilket givetvis kommer att förändra utvecklingen framgent. Dock har PAF och andra redan befintliga kunder inte övertygat, varför det finns skäl att vara konservativ även för de spanska kunderna tills motsatsen bevisas.

Unibet har ambitionen att dela ut Kambi till aktieägarna, men avvaktar tills att Kambi står på starka egna ben.

    Print       Email