Loading...
You are here:  Home  >  Nyheter  >  Current Article

Kambi (Unibet) tecknar tvåårsavtal med spanska Suertia International

By   /  January 16, 2013  /  No Comments

    Print       Email

Kambi Sportsbook Solutions, Unibets dotterbolag som planeras delas ut till aktieägarna, har tecknat avtal med spanska Suertia för licensiering av dess sportbook för både web och mobilt för den reglerade spanska marknaden. Spelsajten ifråga är Quinielista.es vilket är en pool betting aktör både online och offline i Spanien. Deras produkter påminner om Stryktipset.

Detta är det femte avtalet för den spanska marknaden, en marknad som Unibet själva valde att lämna i samband med lagstiftningen 2012. I oktober samma år valde Unibet att betala 3,2 miljoner Euro som frivillig spelskatt för dess verksamhet i Spanien januari 2009 till och med maj 2011. Flera spelbolag gjorde samma sak, dock hade de gemensamt att de sökte spellicense i landet, något som Unibet avstod från att göra. Det sannolika är att Unibet fullgjorde detta för att kunna erbjuda just Kambi som B2B-partner i Spanien.

Kambis kundlista består därmed av följande spelbolag;

Dotcom; Unibet, Paf, Expekt, Tonybet, Fun88, Interwetten och Asian Logic.
Spanien; Mediaset Espana, Acrismatic Group, Egasa Group, Napoleon Games
Italien; Unibet
Danmark; Unibet

Innan du imponeras av kundlistan ska sägas att Unibet står för lejonparten av intäkterna fortfarande, och att exempelvis Expekt och Interwetten endast har Kambis pool betting produktutbud.Mer information i pressmeddelande.

    Print       Email